Lansarea relizului nou Contabilizare 4.0.129

Lansarea relizului nou Contabilizare 4.0.129

Conform Ordinului nr. 65 al Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, cu privire la aprobarea formularului tipizat de document primar cu regim special “Aviz de însoţire a mărfii”, în soluția tipică Contabilizare 4.0 a fost adăugat formularul imprimabil al avizului în documentul – Factură. Și alte îmbunătățiri.

1C:Managementul comerțului pentru Moldova (o soluție tipizate)

1C:Managementul comerțului pentru Moldova (o soluție tipizate)

Soluția aplicativă „1C:Managementul Comerțului 8 pentru Moldova” este concepută pentru evidența operațională și managerială, inclusiv gestionarea vânzărilor, livrărilor, comenzilor, cifrei de afaceri. Produsul vă permite să planificați activitățile companiei, să analizați și să urmăriți dinamica vânzărilor, inclusiv comerțul cu ridicata, distribuția și cu amănuntul.

Lansarea relizului nou Contabilizare 4.0.127

Lansarea relizului nou Contabilizare 4.0.127

Suntem bucuroși să anunțăm ieșirea unei noi versiuni de Contabilizare 4.0.127. pe platforma 1C:Întreprindere 8. 1. A fost adăugată o nouă formă privind Informația despre veniturile acumulate și plătite în favoarea unei persoane fizice și impozitul pe venit dedus din aceste venituri. Și alte îmbunătățiri.

Contabilizare 5.0 - Contabilitate nouă pentru Moldova

Contabilizare 5.0 – Contabilitate nouă pentru Moldova pe Clouds.md

Configurația Contabilizare 5.0 bazată pe 1C este acum disponibilă nu numai pentru descărcare și instalare pe computer, dar și sub formă de închiriere pe site-ul Clouds.md. Prima lună gratuită. Avantajele: 1C în cloud într-un centru de date securizat, 24 de ore, 7 zile pe săptămână; Fără costuri pentru achiziționarea 1C; Fără a cumpăra un program, server și alte griji.

Cum să alegi un scaner de coduri de bare - Blog

Cum să alegi un scaner de coduri de bare

Scanner de coduri de bare 2D, 1D – echipament necesar pentru automatizarea comertului, depozitului sau productiei. Alegerea unui scaner de coduri de bare 2D, 1D în funcție de domeniu. Depozitați scanerul de coduri de bare. Scaner de coduri de bare pentru depozit. Scanner de coduri de bare: laser sau imager? Scanere 1D sau 2D? Scanere de coduri de bare: portabile sau staționare? Scanere de coduri de bare: cu fir sau fără fir? Nivel de securitate: standard sau îmbunătățit?

Nouă secțiune - Echipament comercial și fiscal

Nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal

Am creat o nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal. Aceasta este o vitrină online pentru prezentarea echipamentului necesar pentru o bună evidență a bunurilor și serviciilor într-un magazin, birou, precum și pentru a duce evidența într-un depozit. Dacă vă înteresează ceva din echipamentul oferit, sau dacă aveți nevoie de informație suplimentară, contactați managerii noștri.

Paște Luminos și Fericit! 2021
Paște Luminos și Fericit! 2021

Paște Luminos și Fericit!

Cu ocazia celei mai importante sarbatori creștine, vă aducem sincere felicitari și vă dorim din tot sufletul binecuvîntare dumneavoastră și celor apropiati. Fie ca pacea, liniștea și lumina să nu…