Compania AIS Technologii este specializată în implementarea de proiecte pentru automatizarea sistemelor de contabilitate și management bazate pe 1C în întreprinderile mici și mijlocii.

Istoria companiei

Contabilizarea a fost înființată în ianuarie 1997.

Primele produse, primele succese

La sfârșitul anilor nouăzeci ai secolului trecut, piața software-ului contabil bazat pe 1C era o propunere haotică a configurațiilor rusești cu revizuire și adaptare la legislația moldovenească. Această „plăcere” a fost extrem de costisitoare și consumatoare de timp.

1C Contabilitate 1.6 pentru Moldova

În 1998, am fost primii care oferim pieței o soluție standard pentru 1C: Contabilitatea 1.6 pentru Moldova. Acest lucru a predeterminat creșterea rapidă a vânzărilor și, în consecință, promovarea companiei. Până în prezent, cea mai mare parte a utilizatorilor 1C: Enterprise 7.7 sunt utilizatori ai configurațiilor noastre în diferite interpretări ale altor companii.

Soluție Contabilizare 4.0

În 2005, am fost primii în Moldova care au creat o nouă soluție standard cuprinzătoare pentru Moldova Contabilizare 4.0 bazată pe 1C: Enterprise 8. Complexitatea abordării și construcției sistemului informațional ne permite să îl poziționăm ca un sistem ERP.

Clouds.md – Închiriați 1C online

8 programe 1C în cloud.
În 2015, am fost primii care au lansat un serviciu complet – 1C Online Rent. Suntem singurii care oferim soluții civilizate de contabilitate în cloud în Moldova. Astăzi este posibil să utilizați cloudul la www.clouds.md la un nivel profesional și organizațional ridicat.

Soluție Contabilizare 5.0

În 2019 lansăm o nouă generație de software Contabilizare 5.0. bazat pe 1C: Enterprise 8.3. Această soluție a fost dezvoltată inițial ca un „cloud” bazat pe cele mai recente și mai avansate dezvoltări ale 1C în sine în domeniul creării de soluții cloud.

Soluția noastră de contabilitate temporală, care face parte din Contabilizare 5.0, nu are analogi în Moldova.

Principala noastră valoare și succes sunt Oamenii

Astăzi avem specialiști cu înaltă calificare care sunt capabili să rezolve probleme de afaceri de cel mai înalt nivel de complexitate.