Video - Lecția 4.1.5. Rapoarte privind prețuri și reduceri

Video – Lecția 4.1.5. Rapoarte privind prețuri și reduceri

Secțiunea – raportare privind formarea prețurilor și reducerile este concepută pentru studierea eficienței prețurilor stabilite. Cât de rentabil este prețul stabilit în raport cu sinecostul mărfurilor. Ce perdere din venitul net operațional veți înregistra dacă la oferirea reducerilor de 5% sau 7%.

Video - Lecția 2.1.7. Directoarele principale. Evidența Contabila. Setari generale

Video – Lecția 2.1.7. Directoarele principale.

Un studiu mai profund al principalelor directoare ale programului 1C vă va permite să formați în cele din urmă un act general de verificare cu contraagenții care apar în relație cu dvs. atât ca furnizor, cât și ca cumpărător.
Veți putea crea în mod independent evidența în depozit în 2 unități de măsură în paralel.

Video - Lecția 2.8.5. Contabilitatea combustibililor și lubrifianților în 1C

Video – 2.8.5. Evidența combustibilului și lubrifianților în 1C

Lecții online

În secțiunea Evidența combustibilului și lubrifianților, Foile de parcurs, veți afla cum se înregistrează primirea și transferul și casarea automată a combustibilului pe o unitate de transport. Veți vedea cum să aplicați normele consumului de combustibil într-un mod convenabil și veți vedea automat informația despre consumul de facto al combustibilului în funcție de kilometrajul autovehicululu.

Video - Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

Video – Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

Lecții online

În această lecție video veți vedea cum să faceți rezerva de produse, care sînt încă în aștepatre, pentru fiecare comandă a clienților în parte. În același timp, prin accesarea unui singur buton, programul vă va arăta când și de la ce furnizor se planifică livrarea mărfurilor pentru fiecare cumpărător în parte.

Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto în 1C. Evidenta Contabila bazată pe 1C

Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto, evidența în 1C

Lecții online

În această lecție video, veți vedea cum se efectuează operațiunile de reparații auto în 1C, totodată veți putea vedea istoricul reparațiilor pentru o anumită perioadă de timp. Veți putea vedea și informația despre șoferul căruia i-a fost atribuit un autovehicul. Acest lucru vă va permite să monotorizați reparația autovehiculelor.