Video - Lecția 2.8.5. Contabilitatea combustibililor și lubrifianților în 1C

Video – 2.8.5. Evidența combustibilului și lubrifianților în 1C

Lecții online

În secțiunea Evidența combustibilului și lubrifianților, Foile de parcurs, veți afla cum se înregistrează primirea și transferul și casarea automată a combustibilului pe o unitate de transport. Veți vedea cum să aplicați normele consumului de combustibil într-un mod convenabil și veți vedea automat informația despre consumul de facto al combustibilului în funcție de kilometrajul autovehicululu.

Read More
Video - Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

Video – Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

Lecții online

În această lecție video veți vedea cum să faceți rezerva de produse, care sînt încă în aștepatre, pentru fiecare comandă a clienților în parte. În același timp, prin accesarea unui singur buton, programul vă va arăta când și de la ce furnizor se planifică livrarea mărfurilor pentru fiecare cumpărător în parte.

Read More
Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto în 1C. Evidenta Contabila bazată pe 1C

Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto, evidența în 1C

Lecții online

În această lecție video, veți vedea cum se efectuează operațiunile de reparații auto în 1C, totodată veți putea vedea istoricul reparațiilor pentru o anumită perioadă de timp. Veți putea vedea și informația despre șoferul căruia i-a fost atribuit un autovehicul. Acest lucru vă va permite să monotorizați reparația autovehiculelor.

Read More
Lecția 2.1.2. Date despre organizație (Evidența Contabila. Setari generale)

Video – Lecția 2.1.2. Date despre organizație

Lecții online

Informația completată corect și la timp despre companie omite erorile ulterioare, și ca urmare, se econimisește timp pentru corectarea acestora. Pentru a completa datele despre organizație, accesați meniul principal „Altele”, secțiunea „Organizații”, subsecțiunea „Organizații”.

Read More
Video – Lecția 3.5.1 Raportare privind producerea (Evidența Producerii în bază de 1C)

Video – Lecția 3.5.1 Raportare privind producerea

Lecții online

Produceți ceva și vreți să estimați care vor fi costurile articolelor? Aveți un cost de producție planificat și doriți să verificați dacă datele de facto, vor corespunde cu cele planificate? Lecția video „Raportarea privind producerea” vă va ajuta să evitați astfel de probleme și multe altele.

Read More
Video - Lecția 4.5.1. Caracteristici în director. Evidența Comerțului bazată pe 1C

Video – Lecția 4.5.1. Caracteristici în directoare

Lecții online

În această lecție video, vom analiza opțiunile de generare a diferitelor caracteristici ale aceluiași produs, de exemplu, cum să separați soldurile bunurilor de diferite culori fără a forma un nou card în director. Totodată, vă veți familiariza cu evidența mărfurilor pe serii cu indicarea datelor de expirare.

Read More