Video - Lecția 2.7.1. Achiziționarea de active pe termen lung

Video – Lecția 2.7.1. Achiziționarea de active pe termen lung. Crearea mijloacelor fixe prima opțiune

Lecții online

În această lecție video, veți afla cum să reflectați achiziționarea de active pe termen lung în program. Și, de asemenea, explorați prima opțiune pentru crearea de imobilizări interne. Utilizând raportarea în așa fel încât să fie convenabil și simplu să primiți informații despre suma atribuită unei anumite facilități aflate în construcție.

Read More
Lecția 2.6.1. Casa, Descărcare bancară

Video – Lecția 2.6.1. Casa, Descărcare bancară

Lecții online

În această lecție video, veți studia mecanismul exportului automat al ordinelor de plată către sistemul client-bancă. Pentru a contabiliza tranzacțiile în contul curent al companiei, folosim meniul principal „Banca, casa” și, în primul rând, vom analiza principalele registre de evidență fondurilor a mijloacelor bănești în întreprindere.

Read More
Video – Lecția 2.2.1. Achiziții locale

Video – Lecția 2.2.1. Achiziții locale

Lecții online

În această lecție video despre reflectarea tranzacțiilor locale de cumpărare, veți afla cum să aranjați sosirea activelor materiale în același timp la mai multe depozite, precum și cum să creșteți valoarea inițială a activelor primite prin costul livrării lor, în timp ce folosind cel mai rapid mod de a efectua tranzacții.

Read More
Meniu