Blog tehnologic 1C de la Contabilizare

  1. Prima pagină
  2. Blog tehnologic 1C de la Contabilizare
Filters
Reset

Video – 2.8.5. Evidența combustibilului și lubrifianților în 1C

Lecții online
Video - Lecția 2.8.5. Contabilitatea combustibililor și lubrifianților în 1C

În secțiunea Evidența combustibilului și lubrifianților, Foile de parcurs, veți afla cum se înregistrează primirea și transferul și casarea automată a combustibilului pe o unitate de transport. Veți vedea cum să aplicați normele consumului de combustibil într-un mod convenabil și veți vedea automat informația despre consumul de facto al combustibilului în funcție de kilometrajul autovehicululu.

Video – Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

Lecții online
Video - Lecția 4.2.2. Comandă către furnizor cu rezervă

În această lecție video veți vedea cum să faceți rezerva de produse, care sînt încă în aștepatre, pentru fiecare comandă a clienților în parte. În același timp, prin accesarea unui singur buton, programul vă va arăta când și de la ce furnizor se planifică livrarea mărfurilor pentru fiecare cumpărător în parte.

Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto, evidența în 1C

Lecții online
Video – Lecția 2.8.4. Reparații auto în 1C. Evidenta Contabila bazată pe 1C

În această lecție video, veți vedea cum se efectuează operațiunile de reparații auto în 1C, totodată veți putea vedea istoricul reparațiilor pentru o anumită perioadă de timp. Veți putea vedea și informația despre șoferul căruia i-a fost atribuit un autovehicul. Acest lucru vă va permite să monotorizați reparația autovehiculelor.

Video – Lecția 2.1.2. Date despre organizație

Lecții online
Lecția 2.1.2. Date despre organizație (Evidența Contabila. Setari generale)

Informația completată corect și la timp despre companie omite erorile ulterioare, și ca urmare, se econimisește timp pentru corectarea acestora. Pentru a completa datele despre organizație, accesați meniul principal „Altele”, secțiunea „Organizații”, subsecțiunea „Organizații”.