Blog tehnologic 1C de la Contabilizare

  1. Prima pagină
  2. Blog tehnologic 1C de la Contabilizare
Filters

Cum să alegi un scaner de coduri de bare

Noutăți Contabilizare
Cum să alegi un scaner de coduri de bare - Blog

Scanner de coduri de bare 2D, 1D – echipament necesar pentru automatizarea comertului, depozitului sau productiei. Alegerea unui scaner de coduri de bare 2D, 1D în funcție de domeniu. Depozitați scanerul de coduri de bare. Scaner de coduri de bare pentru depozit. Scanner de coduri de bare: laser sau imager? Scanere 1D sau 2D? Scanere de coduri de bare: portabile sau staționare? Scanere de coduri de bare: cu fir sau fără fir? Nivel de securitate: standard sau îmbunătățit?

Nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal

Nouă secțiune - Echipament comercial și fiscal

Am creat o nouă secțiune – Echipament comercial și fiscal. Aceasta este o vitrină online pentru prezentarea echipamentului necesar pentru o bună evidență a bunurilor și serviciilor într-un magazin, birou, precum și pentru a duce evidența într-un depozit. Dacă vă înteresează ceva din echipamentul oferit, sau dacă aveți nevoie de informație suplimentară, contactați managerii noștri.

Video – Lecția 4.3.1. Comanda simplă a cumpărătorului

Lecții online
Video – Lecția 4.3.1. Comanda simplă a cumpărătorului

În acest videoclip vor fi ilustrate comenzile cumpărătorilor și facturi de plată ale cumpărătorilor. Veți învăța cum să efectuați expedierea parțială sau complete conform comenzilor cumpărătorilor. De asemenea, veți învăța cum să analizați datoriile clienților conform comenzilor.

Meniu