Video – Secțiunea 2.4. Managementul comerțului. Evidenta Contabila bazată pe 1C

Un instrument pentru îmbunătățirea eficienței afacerii unui comerciant, în special pentru o organizație mică.

Modulul vă permite să automatizați sarcinile de contabilitate operațională și de management, analiza și planificarea operațiunilor de tranzacționare. Programul acceptă toate tipurile majore de vânzare cu amănuntul, angro, credit, precomandă, comision.

Lista lecțiilor (10)

Programul poate înregistra atât tranzacții comerciale deja finalizate, cât și planificate.

Programul automatizează procesarea aproape tuturor documentelor primare pentru contabilitatea comerțului și a depozitelor, precum și a documentelor privind fluxul de numerar.

Au fost implementate funcții de contabilitate – de la menținerea registrelor și introducerea documentelor primare până la obținerea diferitelor rapoarte analitice.

Programul oferă selectarea automată a datelor necesare contabilității și transferul acestor date către Contabilizare 4.0.

Utilizarea programului „1C: Trade Management 8” împreună cu alte programe face posibilă automatizarea completă a întreprinderilor angro și cu amănuntul.

Programul poate fi utilizat ca sistem de control pentru soluția „1C: Retail 8”.

Cine poate utiliza modulul „1C: Trade Management 8”

Manager întreprindere comercială
Directorul va avea la dispoziție toate instrumentele software necesare pentru analiza situației și obținerea informațiilor detaliate ale indicatorilor de interes. „1C: Trade Management 8” va ține constant la curent cu starea reală a lucrurilor pentru deciziile operaționale și planurile de dezvoltare a afacerii.

Șefi și specialiști în departamentele de vânzări
Oportunități ample de pregătire a tuturor documentelor necesare, gestionarea mișcării și prețurilor mărfurilor, acceptarea comenzilor și monitorizarea executării acestora, optimizarea stocurilor din depozit, analiza fluctuației mărfurilor, planificarea achizițiilor și livrărilor se vor face din 1C: Trade Management 8 un asistent de încredere pentru toate persoanele responsabile, indiferent de activitate.

Lucrătorii serviciilor contabile
Programul vă permite să automatizați în mod eficient activitatea zilnică de contabilitate comercială și de depozit, aducându-l în conformitate cu nevoile afacerilor reale. În același timp, suportul informațional și metodologic regulat al „1C” va permite păstrarea evidențelor în conformitate cu legislația în vigoare și transferul acreditărilor necesare în sistemul contabil.

Profesioniști IT
Deschiderea sistemului și ușurința de adaptare, scalabilitatea largă și capabilitățile de integrare, simplitatea și ușurința administrării și asistenței vă vor permite să cheltuiți un efort minim pentru rezolvarea problemelor tehnologice „la nivel scăzut”. Prin adaptarea „1C: Trade Management 8” la nevoile organizațiilor lor, profesioniștii IT se vor putea concentra pe sarcini semnificative și creative de automatizare a proceselor de afaceri.