Video – Capitolul 4) Evidența Comerțului bazată pe 1C

Programul permite automatizarea evidenței operative și administrative, analiza și planificarea operațiunilor comerciale, evidența la depozit și fluxul de numerar.
Se potrivește majorității organizațiilor comerciale.
Menținerea tuturor tipurilor de comerț: cu amănuntul, cu ridicata, în credit, conform comenzilor prealalbile, de comision.

Lista playlist-urilor (8)

În program pot fi înregistrate atît operațiunile deja efectuate, cît și operațiunile de afaceri planificate.

Programul automatizează redactarea documentelor primare pentru activitatea comerțului și a depozitelor, precum și a documentelor privind fluxul de numerar.

Sînt încluse funcții de evidență – de la menținerea directoarelor cu informații și introducerea documentelor primare pînă la obținerea diverselor rapoarte analitice.

Programul asigură selectarea automată a datelor necesare pentru evidența contabilă și transmiterea acestor date în Contabilizare 4.0.

Cine poate utiliza soluția “Managementul comerțului în baza de 1C”?

 • Conducătorul entității de comerț
  La dispoziția directorului sînt toate instrumentele de program necesare pentru o analiză interactivă a situației și pentru obținerea descifrărilor cît mai detaliate ale indicatorilor interesați.
  “Managementul comerțului în baza de 1C” permite de a cunoaște, în permanență, situația reală a activităților de afaceri pentru decizii mereu operative și planuri de dezvoltare ale companiei.
 • Conducătorii și speciaștii entităților de comerț
  Posibilități largi de pregătire a tuturor documentelor necesare, managementul fluxului de mărfuri și formarea prețurilor, primirea și prelucrarea comenzilor, realizarea lor, optimizarea stocurilor depozitelor, analiza fluxului de produse, planificarea achizițiilor și a livrărilor – fac ca “Managementul comerțului în baza de 1C” să devină un ajutor de încredere pentru toate persoanele responsabile, indiferent de nivelul de competență.
 • Angajații serviciilor contabile
  Programul permite automatizarea efectivă a operațiunilor de rutină privind evidența produselor la depozite, ajustînd-o în corespundere cu cerințele reale ale afacerii. Totodată, suportul informațional – metodic regulat de la Contabilizare permite ducerea evidenței în corespundere cu legislația actuală și transmiterea datelor de evidență necesare în programul de contabilitate.
 • Specialiștii IT
  Transparența sistemului și ușurința în adaptare, posibilitățile de scalare și integrare, simplitate și comoditate în administrare și suport, permite de a minimaliza eforturile pentru rezolvarea întrebărilor tehnologice de nivel scăzut. Adaptarea “Managementului comerțului în baza de 1C” conform cerințelor organizației, IT specialiștii se vor concentra pe sarcini complexe și creative de automatizare a bussines – proceselor.