Video – Secțiunea 2.1. Setari generale. Introducerea soldurilor. Evidența Contabila bazată pe 1C

În programul 1C, utilizatorul poate seta o multitudine de lucruri diverse, de la setarea procesărilor de servis, până la formarea diverselor rapoarte și alte lucruri.

Introducerea soldurilor. Soldurile articolelor de nomenclatură pot fi introduse în depozitul comerțului cu ridicata, precum și direct în vânzare cu amănuntul, atît total sumar, cît și cantitativ –sumar. În calitate de articole din nomenclatură nu sunt numai bunuri, ci și materialele din depozit, precum și OMVSD, și activele pe termen lung înainte de introducerea lor în exploatare.

Lista lecțiilor (11)

Stocarea setărilor 1C este concepută astfel încât să nu vă pierdeți timpul cu reglarea constantă și efortul pe acțiuni plictisitoare, repetative, orice parametru poate fi salvat. Stocarea setărilor 1C este împărțită în două părți – stocarea setărilor 1C standard și perosnalizat pentru utilizator. Standardul este implementat în platforma 1C, personalizat este un obiect 1C care este creat și programat de programator.

Programul prevede introducerea soldurilor pentru decontări reciproce cu contrapărți și personal, precum și la casă / bancă, atât în ​​monedă națională, cât și în orice valută străină.

Documentele de înregistrare a soldului formează mișcări în paralel pentru gestionare, impozite și contabilitate.

Blocare documente:
– Introducerea restului articolului în depozite
– Introducerea soldurilor pentru decontări reciproce
– Introducerea soldurilor de numerar / bancă
– Introducerea soldurilor de către OMSD
– Introducerea soldurilor activelor pe termen lung
– Introducerea soldurilor salariale
– Introducerea soldurilor de către persoanele responsabile
– Introducerea reziduurilor de către BSE
– Înscrieri = operații manuale